Składniki aktywne
|
Na porcję
|
% RWS*
|
Magnez
|
56.25 mg
|
15%
|
Potas
|
300 mg
|
15%
|
Witamina C
|
12 mg
|
15%
|
Żelazo
|
2.1 mg
|
15%
|
Cynk
|
1.5 mg
|
15%
|
Witamina E
|
1.8 mg
|
15%
|
Niacyna
|
2.4 mg
|
15%
|
Mangan
|
0.3 mg
|
15%
|
Witamina A
|
120 µg
|
15%
|
Kwas pantotenowy
|
0.9 mg
|
15%
|
Miedź
|
0.15 mg
|
15%
|
Ryboflawina
|
0.21 mg
|
15%
|
Witamina B6
|
0.21 mg
|
15%
|
Tiamina
|
0.165 mg
|
15%
|
Chrom
|
6 μg
|
15%
|
Kwas foliowy
|
30 μg
|
15%
|
Witamina B12
|
0.375 μg
|
15%
|
Biotyna
|
7.5 μg
|
15%
|
*RWS - Referencyjna wartość spożycia
Wartość odżywcza
|
Na porcję
|
Na 100 g
|
Wartość energetyczna
|
1390 kJ / 330 kcal
|
1544 kJ / 367 kcal
|
Tłuszcz:
|
5.5 g
|
6.1 g
|
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
|
2.3 g
|
2.5 g
|
Węglowodany:
|
23 g
|
25 g
|
- w tym cukry
|
1 g
|
1.2 g
|
Błonnik
|
5.6 g
|
6.3 g
|
Białko
|
45 g
|
50 g
|
Sól
|
1.56 g
|
1.74 g
|
Składniki: Izolat białka sojowego (zawiera dwutlenek siarki i siarczyny), mąka z płatków owsianych, izolat białka grochu, białko z pestek dyni, aromat, olej MCT (70%) w proszku z oleju kokosowego mikrokapsułkowany gumą arabską, mieszanka mikroskładnikowa**, błonnik owsiany, barwnik: karmel amoniakalny; substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K.
**sole magnezowe kwasu cytrynowego, cytrynian potasu, kwas L-askorbinowy, diglicynian żelaza (II), pikolinian cynku, octan DL-alfa-tokoferylu, heksanikotynian inozytolu, diglicynian manganu, octan retinylu, D-pantotenian wapnia, diglicynian miedzi, ryboflawina, chlorowodorek pirydoksyny, chlorowodorek tiaminy, pikolinian chromu, kwas pteroilomonoglutaminowy, cyjanokobalamina, D-biotyna.
Produkt może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, zboża zawierające gluten, jaja, skorupiaki, ryby.
Mieszanka w proszku do przygotowania shake'a wzbogaconego o witaminy i składniki mineralne. Zawiera substancje słodzące.
Sposób użycia: Jedną porcję 90 g (7.5 miarek) rozpuścić w 450-500 ml napoju roślinnego lub wody. Spożywać 1-2 razy dziennie w zależności od zapotrzebowania.
Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Przechowywać w temperaturze 15-25°C, w zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.